Het verhaal van Jacob Groote

Ervaringen | | 26 juli 2022

AronWeidenaar_0432

Waarom heb je gekozen voor GO180?

Via familie werd ik gewezen op de aanpak van GO180. Nadat eerst mijn partner de trainingen heeft geprobeerd en binnen 6 maanden een groot aantal kilo’s van haar gewicht kwijt was en zich vooral veel energieker voelde, heb ik ook de stap gemaakt naar 2 keer in de week trainen, met de juiste adviezen!

Heb jij je zorgen gemaakt tijdens het traject?

Ik heb me geen enkele keer zorgen gemaakt in het hele traject. Juist in tegendeel: er is meer dan voldoende aandacht voor de persoonlijke omstandigheden. Er wordt goed gelet op de privacy, maar ook op de juiste manier aandacht besteed aan de mogelijke belasting.

Wat is de grootste verandering die je hebt doorgemaakt?

Ik heb heel veel meer energie en uithoudingsvermogen gekregen. Daarnaast kan ik veel beter afblijven van snacks en allerhande zoete verleidingen. Mijn lichaam heeft ook een hele andere vorm gekregen: veel krachtiger. En dat laatste vertaalt zich ook in een groei van innerlijke kracht en stevigheid.

Welke verandering heb je als het meest lastig ervaren?

Voor mij was het meest lastige om net als vroeger toen ik veel sportte het ritme van de trainingen in te bouwen in mijn dagelijkse en wekelijkse schema. In eerste instantie verwacht je niet dat dit past bij je drukke werkzaamheden, immers je werk slokt je zo nu en dan helemaal op.

Hoe voel jij je over wat je bereikt hebt?

Ik ben zeer trots op wat ik heb bereikt. Ik had nooit verwacht dat ik met mijn leeftijd zo snel in deze conditie zou komen.
 
Het verkrijgen van inzicht via allerlei metingen (weegschaal met details, maar ook de app voor het bijhouden van wat je eet) geeft je veel kracht om een volgende stap te zetten. Vooral als de metingen aangeven dat je steeds dichter bij je doel komt!
 
Ik blijf gewoon doorgaan met de trainingen, waarbij het minder gericht zal zijn op het verliezen van extra gewicht maar veel meer op het vergroten van de mentale en fysieke energie. Ik denk dat dat ook je gezondheid enorm veel goed doet! Daarnaast probeer ik hiermee mijn prestaties op de golfbaan ook nog beter te laten worden.

Wat wil je delen met andere mensen over je ervaring met ons?

Ik probeer op dit moment al vele van mijn vrienden en kennissen aan te geven dat ook voor hen training bij een personal trainer van GO180 hen gaat helpen om zich veel beter te voelen. En dat ze zich veel beter kunnen wapenen tegen lastige periodes als COVID, etc.
Deel dit verhaal: