Gym Leeuwarden

Essentials

Gooi het roer om in twaalf weken! Met dit programma verander je in korte tijd je lichaam en je gezondheid. We stellen jouw persoonlijke doelen vast en werken daar stap voor stap naartoe.

Bij dit programma inbegrepen:

Bij dit programma werken we twaalf weken aan je fysieke doelen. Dankzij de pijlers uit dit programma worden jouw doelstellingen snel realiteit.

Direct al zin om te starten bij GO180? Neem direct contact op met onze coaches, door te mailen naar  of bel naar 058 203 8080.

  • Persoonlijk assessment
  • Twaalf weken doelgerichte personal training
  • Voedingsadvies
  • Wekelijkse evaluatie

In de praktijk

Wil je twaalf weken alles op alles zetten om zichtbaar resultaat te behalen? Dan is het Essentials-programma de perfecte weg voor jou. Het programma is ontworpen om je lichaam en leven te veranderen. Je leert wat er voor jou goed werkt en hoe jij je doelen kunt behalen. Daarbij biedt jouw persoonlijke coach je alle tools en steun die je nodig hebt.

Tijdens een persoonlijk assessment stellen we samen jouw doelen vast. Vervolgens werk je met een trainings- en voedingsadvies op maat in twaalf weken toe naar een bijzondere transformatie. Daarbij train je twee keer per week onder persoonlijke begeleiding van jouw coach in onze privéclub en evalueren we elke week je voortgang. De investering voor het Essentials programma is op aanvraag. Meer weten? Ga naar pricing.

Onze werkwijze

Personal training Leeuwarden

Persoonlijk assessment

We beginnen met een uitgebreid assessment. Daarbij stellen we je vragen om inzicht te krijgen in je leefstijl en voedingspatroon. We analyseren je huidige lichaamsbouw en bespreken de doelen die je wilt behalen. Zo komen we tot een transformatieplan en advies dat perfect op jouw lichaam en leven is afgesteld.

Sporten en mentale gezondheid

Doelgerichte persoonlijke training

Op basis van de informatie die tijdens het assessment verzameld hebben, gaan we aan de slag. We ontwikkelen we transformatieplan op maat dat elke keer weer wat meer van je lichaam vraagt. Elke week train je twee keer onder begeleiding van jouw personal coach in onze high end club. Samen zorgen we voor optimale progressie en resultaat.

GO180 receptenboek HR30

Voedingsadvies

Een gezond en doelgericht voedingspatroon is essentieel voor het bereiken van jouw doel. Daarom is voedingsadvies een belangrijk onderdeel van het Essentials-programma. Je coach adviseert en begeleidt je op het gebied van voeding. In het advies houden we rekening met jouw persoonlijke doelstellingen en leven. Met het plan staren we ons niet blind op de korte termijn, maar bieden we een oplossing die je helpt om je gezonde leefstijl ook in de toekomst te waarborgen.

 

GO180 48

Wekelijkse evaluatie

We laten niets aan het toeval over. Daarom ga je wekelijks in gesprek met je coach. We evalueren en sturen waar nodig bij. Dat doen we aan de hand van onze speciale app en ontwikkelde tools waarmee we jouw progressie en resultaten makkelijk in kaart brengen. En dan hebben we het niet alleen over je gewicht en vetpercentage. Ook energie- en krachtniveau, motivatie en hormoonlevels zijn belangrijke onderwerpen in het behalen van jouw doel.

Join now het essentials programma, word in 12 weken gezond!