Personal training Groningen

Groningen

Wil je leren hoe je jouw eetgewoontes en trainingsschema kan verbeteren en ben je daarvoor op zoek naar de juiste begeleiding? Sluit je aan bij onze club en volg een personal training in Groningen. Onze GO180 coaches staan graag naast je om te helpen het maximale uit jezelf te halen en jezelf iedere training opnieuw uit te dagen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om samen met je personal coach te werken aan je persoonlijke doelen. Hoe dat werkt, lees je hier.

Onze club voor personal training in Groningen

Nabij het voetbalstadion van FC Groningen vind je de tweede privéclub van GO180, gevestigd op de begane grond van MyOffice aan Winschoterdiep 50. Met 600 vierkante meter onderscheidt deze luxe club zich als een open ruimte waar je samen met je personal trainer optimaal aan al je persoonlijke doelen kunt werken. Wat je kunt verwachten als je onze club binnenloopt:

  • Een plek voor verbinding, persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Professionele cardio- en fitnessapparatuur
  • Luxe kleedkamers met douches
  • Een loungebar met smaakvolle herstelshakes
  • Privébooths om je plannen te bespreken
  • Ruime openingstijden

Onze privéclub is de plek waar je je kracht en uithoudingsvermogen test en traint. Samen met de personal trainer in Groningen werk je er stap voor stap aan om dichter bij jouw persoonlijke doelen te komen. En heb je alles eruit gehaald wat erin zat, dan kan je na de training in onze club rustig herstellen en ontspannen. Zoek je een personal trainer in Leeuwarden, dan hebben we ook daar een fantastische club waarin je begeleiding krijgt in het nastreven van je doelen.

Hoe wij je helpen je doelen te behalen

Personal training Groningen Personal training te Groningen

Hoe wij je helpen je doelen te behalen

Bij onze club krijg je alle kans om te werken aan je persoonlijke doelen. Wil je afvallen, werken aan je conditie of heb je fysieke of mentale doelen? Onze personal coaches in Groningen staan voor je klaar!

Je traint op basis van een gepersonaliseerd trainingsschema, bespreekt op vaste momenten je doelen en evalueert de voortgang. We doen er alles aan om onze club als een tweede thuis te laten voelen. De inzet die je levert mag dan ook zeker beloond worden met een moment voor jezelf in onze luxe kleedkamers en fantastisch ingerichte lounge met bar.

Personal training bij GO180 in Groningen

Kom langs voor een personal training in Groningen en ervaar hoe onze motiverende omgeving en onze GO180 coaches jou optimaal helpen. Iets voor jou? Kom dan eens langs voor een proefles of een vrijblijvend gesprek. Train je liever in groepen, dan hebben we voor jou de Small Group Training Groningen. Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden en ga voor het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Enthousiast geworden en personal training in Groningen volgen?